Wiik Kyrkotextil Wiik Kyrkotextil
Stolor
Mässhakar
Kollekthåvar
Nattvard och Dop
Alba och Röcklin
Bursa/Kalkduk
Antependium
Altarbrun
Altarduk

 

Produkter

 
Stolor Stolor
Wiik kyrkotextil har ett stort utbud av stolor. Diakonstolor, Bandstola, Stola i råsiden, Vändsydd stola, Ull- eller sidenstola med sidenfoder ingår i vårt sortiment.
läs mer
Mässhake Mässhakar
Mässhaken sys i ull, siden eller vissa utvalda materialblandningar och fodras med sidenfoder. Varje mässhake sys upp och broderas efter skisser som skickats till kund tillsammans med materialprov och offert.
läs mer
Kollekthåvar Kollekthåvar
Vår kollekthåv är en modell med halvhård ”påse” som ger lång livslängd och stor tålighet. Utsidan kan antingen fås i textil eller skinn och monteras på en stomme av läder.
läs mer
Nattvard och Dop Nattvard och Dop
Corporale kan beställas i linne- eller bomullsbatist med ett eller fem handbroderade kors. Corporale kan sys upp efter önskade mått, pris offereras.
läs mer
Alba och Röcklin Alba och Röcklin
Alban sys efter kundens mått och får därför mycket bra passform, vi använder inte standardstorlekar S-M-L. Det traditionella röcklinet sys med rynkad halskant, halslinning och en vid ärm. Den här modellen är ett plagg med mycket tyg och vidd.
läs mer
Bursa och Kalkduk Bursa / Kalkduk
Bursa kan beställas i en eller fyra färger. Materialet är ull eller siden med sidenfoder. Broderierna tas fram efter kundens önskemål och kan variera väldigt mycket, allt ifrån ett enkelt kors till hela motiv.
läs mer
Antependium Antependium
Varje antependium är unikt. Det ska passa in i kyrkorummet som helhet och även spegla den tid det används.
läs mer
Altarbrun Altarbrun
I vårt skisslager finns några modeller av altarbrun som är något mer standardiserade. Vanligt förekommande är att altarbrunet innehåller de fyra grundläggande liturgiska färgerna, ibland kompletterat med svart.
läs mer
Altarduk Altarduk
Våra altardukar måttsys efter kundens önskemål. Vi har fyra olika sorters altardukstyger i lager att välja mellan och om särskilda önskemål finns på tyger kan vi oftast få hem från våra leverantörer.
läs mer
 
   
          Copyright ® 2009 Wiik Kyrkotextil HB - info@wiikkyrkotextil.se    Webbdesign från cjhweb.se